За Нас

„МПЛАСТ“ ООД гр. Пловдив е един от лидерите на пазара в производството на тръби и фитинги, предназначени за изграждане на водопроводни и канализационни системи, както и за отоплителни инсталации.

 

Като производител фирмата успя бързо да се наложи на българския пазар и да завоюва стабилни позиции чрез високото качество на предлаганите продукти, богатия асортимент и конкурентната им цена. В продължение на повече от 8 години присъствие на пазара марката успя да се наложи като еталон за качество и е лесно разпознаваема и предпочитана от българския потребител. Богатото разнообразие на тръби и фитинги, кратките срокове на доставка, високото качество и атрактивните цени, които фирмата предлага, спомогнаха за бързото й утвърждаване на българския пазар. В резултат „МПЛАСТ” ООД работи с все повече партньори, като в момента фирмата се е наложила като един от лидерите на пазара с добре изградена и поддържана дистрибуторска мрежа, която  покрива територията на цялата страна.

 

За да постигне възможно най-кратко време за обслужване от приемане на поръчката до експедирането й до клиента, както и с оглед подобряване на качеството на работа, фирма „МПЛАСТ” ООД поддържа големи количества продукция на склад и разполага с високо квалифициран и отговорен персонал, който винаги откликва на нуждите на клиентите.

 

Търговската и дистрибуторска мрежа на фирма „МПЛАСТ” ООД има представители в цялата страна, които спомагат за бързата обработка и своевременната доставка на всяка една поръчка – дейност, която фирмата приема за приоритет в своята работа.

 

Структурата на дейността на фирмата най-общо може да бъде представена по следния начин:
 

  • Производство на PPR тръби и фитинги
  • Производство на PE-HD тръби за водопровод
  • Производство на двуслойни гофрирани тръби за улична канализация

 


Нашата основна цел, превърнала се в мото на работата ни е:
„Отлично качество, добри цени и коректност в отношенията!”